Nyeste officielle software update

Jeg har haft min Desire HD i godt en måned, men har kunne se på forskellige sider at nogen benytter en software som bruger Android 2.2.1. jeg snakker her kun om officielle opdateringer fra HTC.

Jeg har selv forsøgt manuelt og gå ind og kontrollere om der var en nyere version jeg kunne installere men får bare svaret at: Din telefon er opdateret, Der er ingen tilgængelige opdateringer til telefonen.

Under “Om telefonen”  Softwareoplysninger står der jeg har:

Android-version 2.2

Softwarenummer: 1.32.405.6

Jeg har via mail med HTC support fået svaret: jeg har kontrolleret din rom på dit S/N nummer og jeg kan se at du burde kunne få en software opdatering.

Jeg har også fået råd om hvordan jeg har kunne tjekke for nye opdateringer og fejlfinding til og kunne det ved og reset telefonen(formatere SD kort, og Nulstilling af Fabriksdata) dog dette hjalp ikke til og kunne modtage evt opdateringer..

Jeg syntes det er lidt dumt og sende min telefon til reperation efter hvad jeg blev rådet til af HTC support, Hvis der simpelthen ikke er noget galt og der ikke pt er nogen nyere version ude til min telefon og jeg derfor ikke kan opdatere den..

Hvad officiel version bruger Du/I?


468 ad

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close