Spar på batteriet, 10 tips til hvordan man gør

Spar på batteriet, 10 tips til hvordan man gør

HTC Desire HD er med sin store skærm, samt de mange muligheder der følger med modellen ret udsat for hurtigt strømforbrug, men der er dog en del måder hvor man kan sikre sig mod at løbe tør for strøm i løbet af ingen tid. Vi har fundet en video med 10 gode råd/tips til hvordan du får mest muligt ud af batteriet på din nye HTC Desire HD, og kan allerede nu se at det bestemt har en effekt.

Hvis du støder på nogle problemer i forbindelse med hvordan du gør tingene der bliver vist i videoen, så anbefaler vi dig at smide en kommentar til dette indlæg, så andre får gavn af hvordan problemet blev løst.

Det er værd at huske på at man med HTC Desire HD får 7 “forsider”, og derfor sagtens kan lave en forside der er specielt rettet mod batteristyringen, på denne måde vil man kunne samle de forskellige widgets på den side, og lynhurtigt få strømforbruget tilpasset det behov man sidder med i øjeblikket.

468 ad

7 Comments

 1. Egentligt er jeg lidt rystet. Det kan ikke være meningen at man ikke kan køre 12-16 timer med “fuld” styrke.

  Nå… Men ikke fordi de alle hjælper med at spare på strømmen, men

  Jeg har endvidere så tilføjet:

  Profil til at slukke lyd

  Mobil til at slukke mobil data net.

  3Gwatch til at overvåge mobil data.

  Buzz off til at slukke et bestemt tidspunkt

  lookout virus kontrol mm

  OGSÅ advance killer til at slukke hel skidtet på engang. Det er nok den der hjælper mest med strømbesparelse.

  Overvejer om der findes en apps. hvor man fx. kan styre via en custum knap, således at når man tænder for mobildata så åbner 3Gwatch.

  At sync kun køre på Wifi.

  Har set lidt på Tasker????

  • Hej Alle

   Har nu haft Desire HD i 3 dage. Og jeg må tilstå at det her med batteritiden er temmeligt frustrerende. Igår var telefonen f.eks. fuldt opladet kl. 18.30 hvor jeg gik i byen. Imorges var batteriet 5% og det uden jeg sådan rigtigt har brugt telefonen.

   Jeg har i mange år haft en iphone (flere modeller) og selvom iphonen unægteligt ikke har et imponerende batteri – så performer den altså væsentligt bedre end Desire HD

   Jeg må tilstå at jeg er temmeligt skuffet og mener faktisk at telefonen er aldeles ubrugelig. Den kan jo ikke holde batteri en hel arbedjsdag.

   • Altså, der må jeg jo så sige at jeg ikke kan nikke genkende til den skulle tabe så meget batteri så hurtigt.

    Ulempen ved at apps’ bliver kørende i baggrunden selv når du ikke benytter dem hvis du ikke har lukket dem er jo at de bruger strøm, så ud fra det du siger vil jeg jo mene du har utroligt mange apps’ kørende samtidig – ellers lyder det helt vildt.

    Kan se i min info’ at jeg pt. kører på 27’ende time, hvor der er ca. 20% strøm tilbage.

    • #Denis

     Jeg må indrømme at det også er min erfaring. Har lige været en uge på ferie (håber at kunne skrive en længe anmeldelse/erfaring senere). Så er en reel batteri levetid på 12 timer max. Hvis man vel og mærket ønsker at bruge DHD til andet en sende et par SMS’er fra.

 2. Jeg har haft min dHD i 3 uger nu, den er fed, og ja batteritiden er kort, men ikke så kort som den er på min gamle phone Nokia N900, den kunne kun køre i små 16 timer, og ved flittig brug kun i 12 timer.
  Min dHD køre i 1½ døgn, og ved kraftig brug 20 timer, men klart at de første 3 dage hvor man køre på fulde drøn men alt tændt og lyset på fuld styrke, ja så kunne jeg også tømme den på 8-10 timer.

 3. hej, ved i hvilken kalender han bruger på “forsiden”? syntes ikke jeg kan finde noget lignende.

 4. Du kan også se et tip til, hvordan du skjuler dine kontakter i multitasking menuen pa iOS 8 . Har du batterispare-tips du vil dele med andre, sa skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close