Sagt i udlandet om HTC Desire HD.

Vi har samlet noget af det som er blevet skrevet om HTC Desire HD i udlandet, da der jo ærligtalt er en del flere anmeldelser at finde internationalt end i Danmark.

The HTC Desire HD follows, and seeks to improve upon, its laudable predecessors with an aluminum unibody construction, WVGA (800 x 480) display, 8 megapixel camera with dual LED flash plus 720p video, and a modern 1GHz CPU. That hardware is put at the service of Android’s latest Froyo offering, complemented with an updated Sense that includes a web interface for controlling and discovering your phone remotely. It’s a rich spec sheet, that much is unquestionable,

– Engadget.com

With the ‘power hungry’ battery aside, the Desire HD seems to shine in all other aspects, including the new HTC Sense UI.

– Product-reviews.net

Many of you prefer having a physical keyboard to a slimmer phone. This phone almost does away with that need. When rotated horizontally, the phone’s on-screen keyboard is every bit as usable and finger-friendly as the physical keyboards that I’ve used in the past. Speaking of keyboards, the phone comes pre-packaged with HTC’s soft-keyboard (or “IME”), which is one of the more advanced, intelligent soft-keyboards that I’ve used – a large improvement over the stock Android IME (which is pretty good to start with).

– Pocketnow.com

Det er stort set muligt allerede nu at finde svar på alt omkring HTC Desire HD hvis man bruger google’ eller enhver anden søgemaskine, og efterhånden som flere og flere køber den nye HTC Model, vil der også automatisk komme flere og flere diskussioner omkring den. Dette kan du som HTC Desire HD ejer sagtens få gavn af, og vi anbefaler alle at gøre det da man helt sikkert kan lære noget.

Efterhånden som der vil dukke mere og spændende ting frem vil vi selvfølgelig også bringe det op her på sitet. Desuden er vi pt. ved at undersøge muligheden for at videresælge HTC Desire HD covers, og andet tilbehør til lavpris da vi mener det sagtens kan være relevant for de fleste at have et par silikone/gele covers til brug ved ikke så fancy lejligheder.

468 ad

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close