Nu kan du komme med dine indslag her på sitet!

Nu kan du komme med dine indslag her på sitet!

Som overskriften meget godt forklarer har vi nu på DesireHD.dk valgt at gøre det muligt for dig som ejer af en HTC Desire HD eller en HTC Desire Z at komme med dine personlige erfaringer, tips eller gode råd her på sitet.

Efter afstemningen idag kan vi nemlig se at en procentmæssigt har en stor del af læserne allerede modtaget HTC Desire HD, og derfor vil det da være oplagt at komme med sine input/erfaringer her på sitet hvor vi dagligt har over 150 besøgende.

Som vi skriver i menuen “Din Mening” hvor du har mulighed for at skrive artikler, så forbeholder vi os dog retten til at slette indlæg vi finder upassende.

– Dette kan trods alt blive nødvendigt da vi har valgt man ikke behøver registrere sig på sitet for at være “gæsteblogger”.

Mvh.

Jonas

DesireHD.dk

468 ad

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close