Langsom DHD

Hej…

Jeg er den lykkelige ejer af en 4 uger gammel HTC Desire HD.

Som er i bund og grund tilfreds med købet af telefonen, som også er min første smartphone, og valget på HTC kom som følge af venner og familie som har HTC Desire, og som endnu ikke har oplevet nogen problemer på hverken den ene eller anden måde.

Jeg har derimod været ramt af problemer!!! Min Desire HD, er til tider langsom, og hakker en del i grafikken når jeg slider hen over mine sider, og er crashet et par gange og jeg har måttet genstarte den op mod 7-8 gange efterhånden. Min kalender er langsom til at loade mine aftaler. Der kan gå flere minutter for aftalerne er loadet ind i kalenderen, og før jeg kan administrere dem. Det er til at få lange l** af, i takt med at telefonen et par gange om dagen, også kommer frem med fejlen: ” Processen com.htc.bg er standset uventet, prøv igen”, og får så valgmuligheden om af annulere eller tvinge til at lukke. Ingen af valgene har umiddelbar indflydelse på telefonens opførsel derefter, og jeg har endnu ikke kunnet registrere hvad denne fejl skyldes.

Hvad skyldes det? Er det noget jeg selv kan ordne?, skal jeg sende den retur? eller må jeg bare lære at leve med det?

Telefonen kører på Android version 2.2 har ca. 11 installerede og velfungerende apps. Jeg har også installerret Open advance task killer i håbet om at denne skulle gøre den hurtigere

468 ad

8 Comments

 1. Jeg har samme problem, og vil også gerne høre om jeg kan gøre noget for at løse det??

 2. Prøv at aktivere USB fejlretning.

  Det lyder måske underligt, men det hjalp på min 🙂

  Med venlig hilsen
  Frederik

 3. Min gør det samme med USB fejlretning aktiveret….
  Så gode idéer er velkomne.!!

 4. Jeg har nøjagtig samme problem med kalenderen. Den er meeeget langsom til at vise aftalerne. Jeg har downloadet en anden kalender-app, men det giver de samme problemer.
  Hvordan aktiveres USB fejlretning?

 5. Fandt ud af at aktivere USB fejlretning, men det hjalp ikke.
  Nu har jeg opdateret til den nyeste Android-version 2.2.1, og det hjalp!

  • Kåre: jeg har mu haft min i 2 dage og er ved at gå tilbage til min iphone fordi den er SÅ langsom. Hvor har du fundet den software henne???

 6. Hej.
  Det er egentligt utroligt at folk siger de har løst deres problem, men de skriver ikke hvad der gjorde at problemet blev løst. Det er meget typisk i Danmark, at man gerne vil have hjælp, men når man så har fået hjælpen er man pisse ligeglad med at opdatere sit spørgsmål man har oprettet. Meget ironisk. Det er derfor internettet er ved at indeholde så mange meningsløse sider.

  • Hej
   Jeg bruger en apps kaldet Task manager til automatisk at slukke apps jeg ikke bruger. Det skal sættes op til automatisk at køre. Gå ind under indstillinger og sæt flueben i “enable autokill” så vil den når skærmen er slukket dræbe alle kørende apps på listen. Det sparer rigtig meget strøm. Hvis du manuelt går ind i programmet og trykker på kill apps. starter de bare op igen lige efter. Autokill skal være på ellers hjælper det ingenting. Jeg installerede det igår og allerede i dag har jeg forlænget batteritiden væsentlig, det virker som om det er tæt på 50% jeg har derudover sænket lysstyrken på skærmen til omkring 40% som er rigelig lys, det hjalp også.
   Ja del dine erfaringer her, det er en stor hjælp

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close