Husker du at flytte Applikationerne?

Husker du at flytte Applikationerne?

Hvis du har købt en HTC Desire HD nu, så har du garanteret også været igang med at lege lidt med Android market – og derfor også med garanti været igang med at downloade dine første applikationer.Men nu hvor du er igang, husker du så at flytte Apps’ fra telefonens hukommelse og over på dit SD kort? Det er faktisk noget man let kan glemme, og desværre er det ikke automatisk alle applikationer der selv regner ud hvor de skal placere sig. Derfor er det også meget nyttigt indimellem lige at få tjekket op på statussen på sine apps’ for selvom det måske ikke er mærkbart endnu, så vil det i længden gøre din HTC Desire HD langsommere hvis du ikke har flyttet applikationerne, og vi vil vel allesammen gerne have mest muligt ud af telefonen.

Derfor er det du skal gøre at tage din HTC Desire HD i hånden, derefter går du ind under

Indstillinger -> Programmer ->Administrer Programmer

Derefter vælger du så de programmer du har hentet, og kan vælge “Flyt til SD-Kort”, som du selvfølgelig trykker på.

Derudover så er det også her du kan rydde op i dine programmer – selvsagt også en nyttig ting indimellem.

Hvis du endnu ikke har købt HTC Desire HD, så kan du læse vores HTC Desire HD Anmeldelse her inden du træffer den endelige beslutning, og hvis du allerede har valgt at du må eje den, så kan du gå til vores HTC Desire HD Priser side hvor vi har en udførlig prisoversigt på både HTC Desire HD og HTC Desire Z.

468 ad

7 Comments

 1. Så længe der er plads på de 1,5 Gb er der vel ingen grund til at flytte dem?

 2. Altså så længe der er masser af plads så er det lidt irrelevant, og det er det også her i starten. Men efterhånden som man får mere indhold i telefonen vil det helt klart være noget man bør holde øje med.

 3. Ingen tvivl om det er en god ide. Med alle de gode apps, bliver der hurtigt fyldt op. Husk også, at købe det rigtige SD kort. D.v.s. type plus den hastighed du kan leve med.

  mvh.
  Søren fra Mobilliv.nu

 4. Hvorfor er nogle programmer “låst” fx. vil jeg gerne af med amazoneMP3..

 5. de pre-installerede apps kan ikke slettes, medmindre du “rooter” telefonen hvilket kan give nogle problemer med garantien.

  Det desværre noget man må leve med ved Android, men at den kører i baggrunden gør ingen forskel, da det er en “tom skald” men hvis din Desire HD kommer ud hvor den får brug for maksimal ydelse bliver disse applikationer automatisk deaktiveret 🙂

  • Tak! og undskyld at jeg gentog spørgsmålet. Normalt er det noget der irritere mig når andre gør det så “røde” kinder HER.

 6. Hvad er det der gør at nogle programmer ikke kan flyttes til sd-kortet?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close