Desire HD

Jeg er selv en lykkelig ejer af en Desire HD rooted, og er tilfreds med det hele MEN der er to helt afgørene minusser…..

Lyden, eller det der skulle være lyd er bedre på de første mobiltelefoner der kom frem for mange år siden, den er elendig og ubruglig på min HD.

Foto, Billederne har et underligt skær med mindre man bruger enchancer efter man har taget dem….

men min forige tlf iphone 3gs 32gb kan trods alt ikke følge med, men nu har jeg en masse ekstra udstyr til min iphone det ville være dejligt hvis det passede til min htc, adapter eller noget i den stil…

468 ad

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close