Applikation – Advanced Task Killer

Applikation – Advanced Task Killer

Hvis du er en rutineret Android bruger så kender du nok allerede til Advanced Task Killer applikationen, men hvis du derimod er ny til Android kan det blive et ganske udbytterigt bekendtskab man kan gøre med denne applikation – du får nemlig mulighed for at forøge telefonens responstid og batteriets længde. Advanced Task Killer er ideelt til HTC Desire HD eller HTC Desire Z hvor man har mulighed for at bruge mange forskellige applikationer på engang, og ofte kan det være svært at vide præcist hvad man tidligere har åbnet, og om det stadigvæk kører i baggrunden og bruger unødige resourcer.

Når du har fundet Advanced Task Killer på Android Market og det er installeret, så kan du nemlig bare gå ind i applikationen og se hvilke apps’ der kører på din Desire HD lige nu. Derefter sætter du flueben ved de applikationer du ikke bruger, og trykker på “kill apps” som er i toppen af applikationen. Nu har du så slukket for de applikationer der slugte strøm og kraft fra HTC Desire HD.

– Ganske nemt og ligetil.

468 ad

2 Comments

  1. Hvilken “Advanced Taks Killer” er det du mener?

    Kan se på marked at der er flere forskellige…

    Er det den fra ReChild?

  2. Ja det virker rigtig godt. Jeg bruger en apps kaldet Task manager. MEN man skal huske at sætte den til automatisk at gøre det. Gå ind under indstillinger og sæt flueben i “enable autokill” så vil den når skærmen er slukket dræbe alle kørende apps på listen. Det sparer rigtig meget strøm. Hvis du manuelt går ind i programmet og trykker på kill apps. starter de bare op igen lige efter. Autokill skal være på ellers hjælper det ingenting

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close