Aktiver HTC Sense (Dummy Guide)

Aktiver HTC Sense (Dummy Guide)

Vi har fået afvide af nogle af vores besøgende at de har haft problemer med at aktivere HTC Sense på deres HTC Desire HD, og derfor har vi været rundt på nettet for at finde ud af hvad de har gjort galt.

I og for sig burde der ikke være et problem, men da det er et helt nyt system fra HTC’s side er der en bug’ som gør at man ikke kan aktivere sit HTC Sense via sin HTC Desire HD eller HTC Desire Z. Dette kan dog klares ved at man aktiverer HTC Sense på PC’en, hvorefter der ikke burde være nogle problemer med systemet.

Hvis du vil læse mere om HTC Sense kan du følge linket til en af vores artikler herom det.

468 ad

20 Comments

 1. Hvordan hvordan aktiverer jeg HTC Sense på PC’en det link jeg har fået tilsendt virker ikke.
  Hilsen Brian

 2. Kan man aktivere siden selv om man ikke har fået telefonen?

  Og giver det mening,kan man “se” noget og evt. lærer noget der?

 3. Hej Peter, man kan ikke oprette en bruger og logge ind uden telefonen 😉

 4. I telefonen kan jeg slet ikke logge på.
  Så det er fra det link jeg fik ved oprettelsen på Pc, men fandt ud af det, der stod forlods en mail adresse som jeg forsøgte at logge på med i linket det har jeg nu lavet om på så det er min Gmail der står der, så nu kommer jeg på i min pc men kan stadig ikke logge på i telefonen,
  Hilsen Brian
  ps. hvorfor har jeg mine kontakter flere gange i HTC Sense i telefonen og på pcen står de kun 1 gang

  • Hvis du er kommet ind på sense via din computer, så prøv at genstarte telefonen, så skulle den gerne selv spørge om du vil opdatere HTC Sense 😉

   Mht kontakterne, har de så samme navne, altså ligner det at de bare er kopierede?

   Mvh.
   Martin

 5. Det gør jeg ikke jeg får en besked kan ikke oprette forbindelse til htc sense-serveren brøv igen senere

  • Prøv at gå ind i;
   indstillinger -> konti og synkronisering -> find htc sense, og tjek om det er samme email der står der som den du fik det til at fungere med på pc’en .. 🙂

 6. Har tjekket ovenstående. Og kan godt komme i kontakt med HTCsense via PC. Kan sende en “ring” fra PC til mobil og høre mobil. Men kan ikke komme ind i HTCsense “like” fra mobil.

  Nogle ideer?

 7. Jeg tjekkede lige og kan heller ikke selv komme ind på HTC Likes, har dog været der før. Men efter at have gravet’ lidt rundt på forskellige forums’ har jeg fundet ud af at HTC oplever problemer med HTC Sense og arbejder på at løse det, så mere kan jeg ikke rigtig sige – udover at det højst sandsynligt ikke er din HTC Desire HD den er gal med, men derimod HTC Sense.

  Der ikke så meget andet at gøre end og vente – Desværre.

 8. Jeg har samme problemer med hensyn til HTCsense, mens min søn der også har fået leveret en HTC Desire HD samme dag, ikke har. Efter en del mail- og tlfkorrespondance med HTC har jeg fået oplyst, at nogle telefoner har problemet, mens andre ikke har, men at man arbejder for at løse problemet. På udenlandske blogs fx i Tyskland kan man læse om samme problem. Løsningen som admin beskriver har jeg tidligere forsøgt uden held. Vi må vente – desværre

 9. Jeg har også problemet med HTC Likes, selvom min HTCSense konto er kørende og velfungerende.

  Stadigt ikke der har fundet en løsning?

 10. Hvis i vil ha HTC likes til at virke, skal i ha GUI’en over på engelsk. Lige pt kører jeg min English (Denmark) via sprog og tastatur.
  Går ud fra det er noget internationalisering den er gal med

 11. Er det ikke lidt træls at vi er Beta tester? Sådan føler jeg det!

  Og hvad er egentlig det smarte ved HTCsense.com?? Har nu bøvlet rundt og kan ikke se det?

 12. Nu har jeg bøvlet lidt rundt på HTCsense de sidste par dage, og har stadig ikke fundet ud af hvordan jeg får andet end “telefonplacering” frem(forsiden) Any help?

  • Hvis du ringer til HTC for du at vide at det ikke skyldes dig/eller din telefon. Men at programmet bag HTCsense.com ikke virke, og at de arbejde på sagen. Så trøst dig med at du har betalt ovre 4000,- Dkr for at være beta(gamma) tester.

   Og bare rolig du skal bare vente siger de. Jeg har ventet nu i ovre 2 mdr.

   • Hej – jeg har som alle andre på denne side, store problemer med HTC Sense/Dashboard siden og HTC Likes. Og jeg har efter mange måneders mail- og telefonkorrespondance med HTC, fået at vide at de arbejder på sagen – uden dog at have fået noget svar på mine mails m.m.
    Det var netop Sense-UI’en der var begrundelse for at jeg købte telefonen i første omgang – at man kunne se hvor ens telefon befandt sig, hvis den skulle gå hen og blive stjålet eller hvis man nu havde glemt den et sted. Og at man via web-interfacet kunne få telefonen til at ringe, så man kunne finde den nede mellem puderne i sofaen 🙂
    Men det lader til, at vi stadig er forsøgskaniner …

 13. Så fik min søn i går den 21 januar 2011 også en Desire hd han har også problemet med htc sense det ser ud til htc ikke regner med danmark

 14. Jeg er blevet ringet op af det internationale kontor 2 gange. Hver gang oplyser de, at HTC Sense skulle virke på alle telefoner i løbet af februar måned 2011. Altså bare vente og se. Har “brokket” mig ca. 15 gange uden held. Har også kontakter HTC.dk, som har ringet og slået en sludder for en sladder af med mig. Jeg venter bare……………… Har en HTC Desire Z.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close