HTC Sense video walkthrough.

HTC Sense video walkthrough.

Hos Pocketnow.com har man nu lanceret en video/guide/walkthrough til HTC Sense, hvor man har fået adgang via HTC HD2 og derfor har været inde og afprøve nogle af de forskellige funktioner som den nye online styreplatform giver dig som bruger af en HTC Mobil.

Du kan se videoen lige her;

Hvis du er interesseret i at læse mere i vores HTC Sense – hvad er det? så bare følg linket.

468 ad

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close