HTC Sense – Hvad gør det for mig?

HTC Sense – Hvad gør det for mig?

HTC Sense er blevet opdateret (mildt sagt) i forbindelse med lanceringen af HTC Desire HD og HTC Desire HD Z, dette har nu gjort at man som bruger af sin HTC får en helt ny dimension indenfor smartphones. Kort sagt behøver du ikke have telefonen i nærheden af dig for at downloade indhold til den, flytte mapper eller søge i dine beskeder.

På HTC’s hjemmeside forklarer de nogle af funktionerne ved HTC Sense således;

HTC Sense byder også på en integreret onlineoplevelse, når man vil læse e-tekster, baseret på en ny e-boghandel drevet af Kobo™ – og en ny mobil e-læser, som gør det muligt at fremhæve afsnit og tilføje noter til dem samt at søge efter definitioner til og oversættelser af ukendte udtryk.

Desire HD med HTC Sense;

HTC Desire HD kan takket være den meget store skærm på 4,3″ præsentere multimedieindhold som det ikke er set før på Smartphones, og har samtidig med Dolby Mobile og SRS Virtuel lyd en ekstra dimension i forhold til mange konkurrenter. Dette gør dog ikke at der er tale om langsom smartphone for man har med HTC Sense gjort det muligt at lave en Fast Boot opstart som gør at en slukket telefon ikke er lig med lang ventetid før man kan foretage opkald, sms’e eller bare tjekke diverse ting online. Vi har fundet en video der demonstrerer opstarten i forhold til den primære konkurrent ~ iPhone 4 fra Apple.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=E_XHL5CB_7w&feature=related[/youtube]

På trods af filmen er på Tysk så er der vidst ikke behov for den store forklaring før man forstår hvilken point’ vi prøver at komme med.

Desire Z med HTC Sense;

Desire Z har de samme fordele ved HTC sense som tilfældet er ved HTC Desire HD, men om muligt er de måske endnu mere relevante ved Desire Z. Dette er på baggrund af den målgruppe smartphonen henvender sig til, hvor det mere er folk som er meget hjemmefra og stadig har behov for at kunne følge med og være konstant online. Vi mener Desire Z er bedre i forhold til disse mennesker på baggrund af QWERTY tastaturet som gør det nemt at skrive tekst på telefonen, og samtidig har nogle genvejstaster som gør det endnu lettere at være online via sin smartphone.

Generelt omkring HTC Sense;

Udover muligheden for at være i kontakt med Desire HD på afstand så og sige, så får man også mulighed for at opspore telefonen hvis man har lagt den og ikke kan finde den. Hvem kender ikke en Mandag morgen hvor man er på vej ud af døren, og ikke kan finde sin telefon – nu kan man ganske enkelt gå på nettet og bede telefonen om at ringe op, selv hvis den er på lydløs så man normalt ikke ville have en chance for at finde den hurtigt. Hvis lyden ikke hjælper dig på sporet af din Desire HD så kan du få vist dens placering på et kort.

Hvis uheldet endvidere er ude og du skulle have tabt din HTC Desire HD, så kan man nu med HTC Sense gøre det mere sandsynligt at man får den tilbage, dette sker ved at man på sin computer kan oprette forbindelse til smartphonen og derved få den til at vise en besked om hvor telefonen kan afleveres. Derudover så har man også mulighed for at viderestille opkald og beskeder – såvel som at spærre telefonen. Ja hvis det er nødvendigt kan man også slette alt indhold på den, så personlige oplysninger ikke falder i hænderne på de forkerte mennesker.

Udover de ting man kan med HTC Sense som ikke involverer selve telefonen, har det selvfølgelig også positive indvirkninger på din hverdag med HTC Desire HD eller HTC Desire HD Z. Dette involverer blandt andet HTC Locations som gør at man uden loading tid, kan få et kort frem over hvor man opholder sig – derudover så slipper man også for at bruge sin data forbindelse ved brug af kort.

468 ad

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close