Android Market – Nu i Danmark

Android Market – Nu i Danmark

Netop som Desire HD er ved at være klar til at blive lanceret i Danmark sker der også noget meget positivt for danske Android brugere, da det nu bliver muligt at benytte sig af Android market, og dermed opnå fuld frihed med sin Android mobil.

Tidligere har det ikke været muligt for danskere at handle på Android Market, primært pga. Google ikke har set et stort nok potentiale i Danmark til at udbyde det til danskerne. Dette har dog nu ændret sig da Google relancerer deres Google Checkout betalingssystem, og vedhjælp af dette gør det muligt for over 30 lande at handle i Android Market.

Samtidig har man nu også som Dansker mulighed for selv at sætte sine Apps’ til salg på Android Market, og det vil helt sikkert gøre at der begynder at komme mange flere danske applikationer som specielt henvender sig til os på vores eget sprog. Alt i alt gør dette det jo bare langt mere interessant at eje en Android Smartphone ~ Eksempelvis Desire HD eller Desire Z.

468 ad

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close