Ændre HTC Desire HD Tema

Du bliver garanteret træt af det samme tema på din HTC Desire HD. Heldigvis kan du nemt ændre det til dine præferencer. For at ændre tapet på din Desire HD, er der to måder, vi her giver begge her, bare følg guiden og vælge, hvad der er lettest for dig.

Den første måde er du trykker og holder på hovedskærmbilledet, hvor der ikke er nogen widgets eller ikoner, så en pop up vises, der vælger du at gå til Wallpaper indstillingen valg. Når du kommer ind i Baggrund muligheder vælger du mellem Live temaet, galleri og Baggrund galleri.

1.Live tapet: vælge et live tapet du ønsker, hvis du har besluttet dig for at bruge det som baggrundsbillede tryk “Set tema”.

2.Media galleri: din billede mappe, der indeholder dit billede vises på skærmen. Tryk på det billede, du foretrækker, så vil du blive præsenteret med dit valgte billede på skærmen med en farvet beskæring firkant på det. Til at passe den størrelse, du ønsker du måske ønsker at ændre størrelsen på billedet ved at trykke og trække siderne af pladsen. Når du har fundet det ideelle tryk på “Save”

3.Wallpaper galleri eller tapet: find det billede du ønsker og tryk derefter på “Set tapet”

Den anden metode er gjort fra menuen Indstillinger, først på startskærmbilledet skal du trykke på programstarteren derefter trykke på “Indstillinger” ikonet gå til Personliggør> Hjem tapet mulighed. Du vil finde Tapet valgmuligheden ovenfor, bare følg den, og du er færdig. Nu kan du ændre dit ønskede hjem tapet.

468 ad

1 Comment

  1. kan man ikke fjerne den farvet beskæring firkant

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close